title

Vergadering

Vergaderen zonder zorgen

 
Midden in de provincie Utrecht, in de bossen van Doorn, vindt u de prachtige vergaderlocatie Kaap Doorn. Bij ons vergadert u volledig ontzorgd. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de inhoud van uw vergadering, terwijl alle logistieke zaken moeiteloos voor u geregeld worden. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht voor uw zakelijke bijeenkomst?  Dan bent u bij Kaap Doorn aan het juiste adres!
 

Onze vergaderlocatie heeft de volgende voordelen:

 

Vergaderlocatie voor kleine en grote groepen

 
Bij onze vergaderlocatie hebt u de keuze uit 20 verschillende vergaderzalen. Groepen van 2 tot 250 mensen kunnen hier terecht voor een bijeenkomst.
Vergaderlocatie Kaap Doorn nabij Utrecht 

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel

 
Onze behulpzame en gastvrije medewerkers helpen u graag op weg met ieder detail van uw vergadering. U vergadert in een rustige omgeving met gelijkgestemden, op een prachtige plek in Doorn (midden-Nederland) in de buurt van Utrecht, Driebergen en Zeist. U houdt zich bezig met de inhoud van uw vergadering terwijl alle andere zaken moeiteloos voor u verzorgd worden.
 

Vergadering met overnachting?

 
Ook dat is mogelijk. Naast onze vergaderlocatie vindt u bij ons 70 comfortabele hotelkamers, waarvan u voorafgaand of aansluitend aan uw vergadering gebruik kunt maken. Neem voor actuele prijzen en beschikbaarheid contact met ons op.