title

Vergadering

Uw vergadering wordt ontzorgd

 
Midden in de Provincie Utrecht, in de bossen van Doorn, vindt u de prachtige vergaderlocatie Kaap Doorn. Bij ons vergadert u volledig ontzorgd. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de inhoud van uw vergadering, terwijl alle andere zorgen u moeiteloos worden ontnomen. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht voor uw zakelijke bijeenkomst?  Dan bent u bij Kaap Doorn aan het juiste adres!
 

U vindt bij ons een vergaderlocatie met de volgende voordelen:

 

Vergaderlocatie voor kleine en grote groepen

 
Bij onze vergaderlocatie heeft u de keuze uit 20 verschillende vergaderzalen. U kunt hier met groepen vanaf 2 personen tot 250 personen uw meeting houden.
Vergaderlocatie Kaap Doorn nabij Utrecht 

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel

 
Ons behulpzame en gastvrije medewerkers zijn graag bereid om u met ieder detail van uw vergadering op weg te helpen. U vergadert in een rustige omgeving met gelijkgestemden. Op een prachtige plek in Doorn (Midden Nederland) in de buurt van Utrecht, Driebergen en Zeist. U houdt zich bezig met de inhoud van uw vergadering terwijl alle andere zorgen u moeiteloos ontnomen worden.
 

Vergadering met overnachting?

 
Ook dat is mogelijk. Naast onze vergaderlocatie vindt u bij ons ook 70 comfortabele hotelkamers. U kunt voorafgaand of aansluitend aan uw vergadering gebruik maken van onze hotelkamers. Voor actuele prijzen en beschikbaarheid kunt contact met ons opnemen.